Skip to main content

Het organiseren van bedrijfsevenementen is een vak apart. Belangrijk bij dit soort evenementen is dat alles tot in de puntjes moet kloppen. Van de organisatie wordt daarom ook iets anders gevraagd dan wanneer het gaat om een bruiloft of andere viering in de privésfeer. Bij een bedrijfsevenement staat namelijk de reputatie van het bedrijf op het spel. Het is een must dat alle betrokken partijen tevreden zijn en dat het beoogde resultaat bereikt wordt.

Wil je een bedrijfsevenement laten organiseren in Haarlem of omgeving? LOCO concepts is bedreven in het organiseren van kleine tot zeer grote bedrijfsevenementen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

LOCO concepts Haarlem

LOCO concepts werkt voornamelijk in Haarlem en omgeving, hier is ons netwerk het sterkst. We onderhouden namelijk vele contacten met andere partijen die ons kunnen ondersteunen bij het organiseren van een spetterend bedrijfsevenement. LOCO concepts neemt graag de leiding en zorgt dat het gehele evenement tot in de puntjes wordt voorbereid en uitgevoerd.

Alle neuzen dezelfde kant op

Bij bedrijfsevenementen zijn vaak meerdere partijen betrokken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkeliersverenigingen, gemeenten en overkoepelende organisaties. Daarom vergt het organiseren van een bedrijfsevenement een andere aanpak dan een privé feest. Tijdens het organisatieproces ligt de uitdaging vooral op de kunde om alle neuzen van de verschillende betrokken partijen dezelfde kant op te laten wijzen.

Bedrijfsopening organiseren

LOCO concepts wordt vaak gevraagd voor het organiseren van onder andere bedrijfsopeningen. Deze feestelijke mijlpaal bij het ontstaan van een bedrijf is direct een belangrijke kans om in aanraking te komen met potentiële klanten. Het is daarom noodzakelijk dat dit perfect verloopt met het best haalbare resultaat. De eerste indruk kun je slechts één keer maken. Het zou zonde zijn als er iets verkeerd verloopt, zeker wanneer het om een drukbezochte opening gaat waarbij veel promotie mogelijk is. LOCO concepts denkt graag met je mee. Wij kennen de trucs om klanten binnen te halen tijdens zo’n dergelijk bedrijfsfeest. Desondanks ontvang je geen standaard plan voor jouw feest, wij bedenken steeds weer unieke concepten zodat jij met jouw bedrijfsopening letterlijk scoort.

Vestigt jouw nieuwe bedrijf in Haarlem of omgeving? LOCO concepts is bedreven in het organiseren van kleine tot zeer grote bedrijfsopeningen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Bedrijfsevenementen in winkelcentrums

Winkelcentrums hebben de afgelopen jaren flink onder druk gestaan, daardoor is de leegstand van winkels in zo’n centrum vaak groot. Bedrijfsevenementen in een winkelcentrum zijn gericht op het trekken van bezoekers. Het zorgt ervoor dat het winkelcentrum bruist van energie en een fijne plek wordt om een middagje prettig te winkelen. Een goed lopend winkelcentrum kan niet zonder bedrijfsevenementen. Mensen dienen nou eenmaal over de drempel getrokken te worden, zij hebben een reden nodig om naar het winkelcentrum te komen. Vaak regelen winkeliersverenigingen gezamenlijk veel leuke activiteiten. Dit is ideaal om de kosten te drukken en het gemeenschapsgevoel te vergroten. Echter soms is het lastig om iedereen daarbij tevreden te houden. LOCO concepts helpt de krachten bundelen en zorgt voor het best haalbare resultaat. Een bedrijfsevenement in een winkelcentrum is het moment waarop winkeliers en klanten op een andere manier kennismaken. En bovenal creëer je een feestje voor de trouwe bezoekers van het winkelcentrum. Zij verdienen het om in het zonnetje te staan. LOCO concepts denkt graag met je mee over acts met danseressen, een zangeres, goocheltrucs en de leukste activiteiten voor jong en oud. Iets dat past bij het budget en jullie doelstellingen.

Promotionele activiteiten in een winkelstraat

Winkelstraten zijn er steeds beter in om zich te profileren als merk. Dit trekt extra bezoekers aan en maakt het eenvoudiger om een winkelgebied te promoten. Winkeliers doen dit vanuit een winkeliersvereniging of zoeken op een andere manier de samenwerking. LOCO concepts helpt daarbij zodat de krachten gebundeld kunnen worden op de meest positieve manier. Kies als winkelstraat een bewezen concept dat gegarandeerd shoppers trekt. LOCO concepts laat je graag zien met welke concepten wij geëxperimenteerd hebben en wat het best gewerkt heeft. Deze kennis zetten jullie in voor een eigen activiteit in de winkelstraat.

De organisatie van bedrijfsevenementen

De eerste stap bij het organiseren van een bedrijfsevenement is alle wensen in kaart brengen. Daarnaast kijken wij zelf ook kritisch naar de aard van een event en wordt er geadviseerd wanneer dat noodzakelijk is. Staat het idee in de grondverf? Dan verfijnen we dit steeds verder en wordt het tijd om een planning te maken. Zo gaat er niets fout en leef je met een gerust hart naar het bedrijfsevenement toe. Door ons brede netwerk, staan wij in contact met de juiste mensen om er iets moois van te maken. Bewezen relaties om op te vertrouwen, met LOCO concepts in de regie.

Wil je een bedrijfsevenement laten organiseren in Haarlem of omgeving? LOCO concepts is bedreven in het organiseren van kleine tot zeer grote bedrijfsevenementen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond