Skip to main content

Over LOCO concepts

LOCO concepts werkt voor toffe winkelcentra die graag kiezen voor iets anders dan de standaard oplossing. Met deze specialisatie zijn wij één van de grootste spelers op de markt. We werken al jaren nauw samen met winkeliersverenigingen, besturen en vastgoedbeheerders, en sluiten daardoor feilloos aan bij hun werkwijze.

LOCO concepts is goed in het afwegen van de verschillende belangen binnen een winkelgebied. Wij weten waar winkelend publiek op aanslaat en hebben een neusje voor het bedenken van events voor specifieke doelstellingen, doelgroepen en locaties. We kiezen graag (heel graag zelfs!) voor creatieve oplossingen en gaan altijd voor kwaliteit.

We hebben een breed netwerk van bedrijven en organisaties die de elementen kunnen leveren voor onze concepten. Wel zo duurzaam, want we hoeven dus niet voor ieder evenement iets nieuws te laten maken. We gebruiken zoveel mogelijk wat er al is.

Wil je ook een 100% creatieve uitvoering van jouw evenement? Bel of mail ons, dan bespreken we de mogelijkheden en maken een offerte op maat. Tevreden met de plannen? Dan zorgen we ervoor dat het hele evenement, van planning tot evaluatie, geregeld wordt. Of je nou een kleinschalige promotie wenst, een pop-up store wilt opzetten of denkt aan een high-end brand event in een winkelcentrum, het kan ons niet gek genoeg!

Neem contact op

Onze projecten

Weten voor wie LOCO concepts eerder succesvolle events bedacht en uitvoerde?

Check onze projecten

Het energieke team van LOCO concepts wist ons te enthousiasmeren en gaf uit zichzelf aan ondernemers voorop te stellen. De flexibiliteit en het meedenken van LOCO concepts vonden wij een enorm pluspunt, we zouden ze dan ook absoluut aanbevelen bij anderen!

Meda Farhan, Winkelcentrum Nieuw-West

“Onze Loco Heldinnen zijn gespecialiseerd in het bedenken van unieke concepten”

"Het kan niet gek genoeg bij Loco Concepts"

“Voor elke winkelier, particulier en MKB’er kunnen wij meer bieden”

Bobby - LOCO Concepts

Bobby

Chief happiness officer

Bobby is onze goedlachse Boomer in huis en functioneert bij ons als ontspanningsmanager. Bobby zorgt bij ons voor voldoende buitenlucht, een beetje afleiding als je je hoofd weer eens door een laptop wil duwen en het is een goede gespreksopener voor (potentiële) klanten en sollicitanten.

Chantal - LOCO Concepts

Chantal

Leader of the Pack

Deze energieke doener houdt van een uitdaging. Ze is duidelijk in wat ze wil en hoe ze het wil en zal altijd tot het uiterste gaan om dat mogelijk te maken. Ze is een avontuurlijk en sportief type en een beetje hardleers. Als iemand zegt dat iets niet kan, komt de rebel in haar naar boven.

Eveline - LOCO Concepts

Eveline

Chef brood en spelen

Jackey - LOCO Concepts

Jackey

Senior Chef praatjes en plaatjes

Deze rustige vormgever weet van aanpakken en is niet alleen heel creatief, maar ook speels en sociaal. Ze houdt van spelletjes spelen, komt dat even goed van pas in onze jonge honden organisatie!

Jessica - LOCO Concepts

Jessica

Senior Social & marketing tijger / Stage-coördinator

Deze harde werker weet alle ins en outs van marketing en social media kanalen. Bovendien is time management haar ‘middle name’ en brengt ze rust én structuur in het team van LOCO socials.

Juuls - LOCO Concepts

Juuls

Aanstormend event talent

Larisse - LOCO Concepts

Larisse

Chef praatjes en plaatjes

Robin v.d. P. K. - LOCO Concepts

Robin v.d. P. K.

Chef brood en spelen

Suzanne - LOCO Concepts

Suzanne

Chef brood en spelen

Deze enthousiaste eventmaker is een echte planner die houd van duidelijkheid. Ze is een echte gezelligheidsdier die graag praatjes maakt! Daarnaast is Suzanne onze grootste dierenvriend “in house” die alle LOCO dieren verzorgt.

LOCO concepts heeft ook een team van regelmatig wisselende stagiaires:

Deze heerlijk eigenwijze types komen natuurlijk kennis opdoen, maar brengen ook veel creativiteit en avontuur met zich mee. Ze weten in ieder geval van aanpakken, al dan niet met wat aanmoediging 😉

Bekijk onze vacatures

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond