Skip to main content

Bij LOCO concepts geloven we dat een stimulerende werkomgeving leidt tot inspirerende ideeën. Wij zijn experts in het organiseren en regisseren van unieke activaties waar we al jaren onze stempel op drukken. Van kleinschalige promoties in winkelcentra tot high-end brand events, bij ons is geen uitdaging te gek. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en creatieve geesten die ons team komen versterken.

LOCO concepts bestaat uit een hecht team waar een open communicatie en een gezellige office dog en vis deel van uitmaken. Onze cultuur is gebouwd op een informele en energieke sfeer, waar we samen hard werken om onze klanten unieke activaties te bieden. We streven continu naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten.

Ben jij op zoek naar een baan waar jouw creativiteit de vrije loop kan gaan en waar je deel uitmaakt van een (te gek) team dat samen hard werkt om innovatieve activaties te creëren voor onze klanten? Bekijk dan onze vacatures op onze website en solliciteer vandaag nog.

Bekijk onze LOCO vacatures:

HR / Beleid Medewerker

Bij LOCO Concepts zijn we op zoek naar een gedreven en ambitieuze HR Adviseur die op zoek is naar een uitdagende en zinvolle functie met vrijheid.
Bekijk de vacature →

Kapper LOCO Fabriek

Heb jij ervaring en lijkt jou het leuk om een paar uurtjes in de week te knippen voor De LOCO Fabriek in Centrum Haarlem? Wacht dan niet en stuur ons een mailtje, bel ons of kom gerust even langs in de winkel. Wie weet knip jij binnenkort de LOCOtastische kapsels van onze LOCO Fans!
Bekijk de vacature →

Oproepkracht LOCO Fabriek

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende bijbaan in hartje Haarlem? Dan is de LOCO Fabriek op zoek naar jou!
Bekijk de vacature →

Bekijk onze LOCO stage plekken:

Stage Event Medewerker

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een ervaren Event Organisator / Medewerker? Lees dan snel verder bij LOCO concepts! We zijn namelijk weer op zoek naar nieuwe talenten.
Bekijk de stageplek →

Stage Design / Mediavormgever

We zijn op zoek naar een creatieve en ambitieuze mediavormgever die de uitdaging aan durft te gaan om unieke concepten en LOCO socials te creëren voor onze klanten. Ben jij dat talent met een oog voor detail en op zoek naar een stage waarbij je van begin tot eind betrokken bent bij gave projecten?
Bekijk de stageplek →

Stage Marketing & Communicatie Specialist

Word deel van het team van LOCO Socials als Marketing en Communicatiespecialist! Als onze nieuwe marketing en communicatie talent zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiestrategieën.
Bekijk de stageplek →

Stage Retail Assistent

Als Retail Assistent bij LOCO Fabriek werk je als ondersteuning binnen onze arbeidsorganisatie en voer je diverse werkzaamheden uit op het gebied van verwerking van goederen, verkoop en service.
Bekijk de stageplek →

Onze projecten

Weten voor wie LOCO concepts eerder succesvolle events bedacht en uitvoerde?

Check onze projecten

Het energieke team van LOCO concepts wist ons te enthousiasmeren en gaf uit zichzelf aan ondernemers voorop te stellen. De flexibiliteit en het meedenken van LOCO concepts vonden wij een enorm pluspunt, we zouden ze dan ook absoluut aanbevelen bij anderen!

Meda Farhan, Winkelcentrum Nieuw-West

“Onze Loco Heldinnen zijn gespecialiseerd in het bedenken van unieke concepten”

"Het kan niet gek genoeg bij Loco Concepts"

“Voor elke winkelier, particulier en MKB’er kunnen wij meer bieden”