Skip to main content

Het vasthouden en aantrekken van bezoekers is ieder dag weer een doel voor de Nederlandse winkelcentrums. Zeker nu steeds meer grote e-commerce bedrijven gemakkelijker maken om online artikelen te bestellen. Toch heeft het online winkelen absoluut niet hetzelfde effect op mensen als winkelen in een winkelcentrum bij fysieke winkels.

Winkelcentrums en bezoekers

Ondanks op het eerste oog lijkt dat de bezoekers belangrijker zijn voor het winkelcentrum als andersom, is dit alles behalve waar. Winkelen in fysieke winkels heeft een heel ander effect op mensen dan winkelen online. Een uitstapje naar de winkels, de sociale contacten die tijdens het winkelen onderhouden worden, het is van levensbelang voor velen van ons. Het is daarom ook eeuwig zonde als een winkelcentrum moet sluiten omdat de bezoekers wegblijven. Er zijn nog meer dan genoeg mensen die graag komen winkelen in het winkelcentrum. De kunst is om het winkelcentrum gezamenlijk, dus met alle ondernemers die hier belang bij hebben te promoten zodat er steeds meer bezoekers komen en er een bruisend winkelaanbod kan blijven bestaan. LOCO concepts staat klaar om je hierbij te helpen.

Wil je jouw winkelcentrum op de kaart zetten? Wil je dat iedereen komt winkelen en kan genieten van een veelzijdig winkelaanbod? Organiseer fan winkelcentrum events en laat LOCO concepts je daarbij helpen. Wil je meer informatie of weten wat wij voor jouw winkelcentrum kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande contactformulier.

Winkelcentrum events organiseren

In het beginsel zijn winkeliersverenigingen bedreven in het creëren van een gevarieerd aanbod aan winkelmogelijkheden. Je helpt elkaar als dit noodzakelijk en ook gezamenlijke promotie is hier een belangrijk onderdeel van. Door samen een sterk merk te zijn, trek je meer publiek aan en heeft dit op alle winkeliers een positief effect. Kun je hier hulp bij gebruiken dan staan wij voor je klaar. Door het organiseren van promotionele winkelcentrum events trek je direct meer bezoekers en zal de omzet van de winkeliers stijgen.

Wat kun je organiseren in een winkelcentrum?

In een winkelcentrum is er voldoende ruimte om iets te organiseren. Er zijn allerlei artiesten te boeken waarmee je de aandacht trekt. Dit hoeft niet direct een beroemde zanger of zangeres te zijn. Trek de aandacht met dansers of danseressen, nodig iemand uit om goocheltrucs te doen of een comedian die grapjes maakt. Warm het publiek op door ruim van tevoren bekend te maken dat er iets spannends gaat gebeuren in jouw winkelcentrum. LOCO concepts heeft contacten met vele leveranciers die gezamenlijk een geweldig winkelcentrum event kunnen realiseren.

Wil jij een onvergetelijk promotioneel winkelcentrum event organiseren? Doe het dan met behulp van LOCO concepts! Wij zien ieder winkelcentrum event, zowel klein als groot, als een leuke uitdaging en wij zijn zeer bedreven in het organiseren en uitvoeren hiervan. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Een goede planning

Bij zo’n organisatie komt heel veel kijken, alles moet kloppen. Het is de kunst om het event zo in te richten dat de bezoekers het naar hun zin hebben maar ook direct inkopen doen bij de winkels in het winkelcentrum. Dankzij de jaren ervaring met het organiseren van winkelcentrum events weet LOCO concepts precies wat werkt en wat niet. Ondanks deze wetenschap start ons werk altijd met een brainstormsessie met de betrokken partijen. Wij luisteren graag naar de ideeën van de ondernemers en aan de hand van deze informatie wordt een aansluitend en passend plan opgesteld voor het winkelcentrum event.

Hoe werkt LOCO concepts?

Bij LOCO concepts weten we dat er met ieder budget iets te organiseren is. Zowel in kleine als grote winkelgebieden. Samen met de winkeliersverenigingen, besturen en vastgoedbeheerders denken we over de verschillende mogelijkheden na. Vervolgens besluiten we wat het best bij jullie past en daar maken we een uitgebreid kant-en-klare planning van met alles erop en eraan. We leven samen naar het evenement toe, wij regelen alles wat nodig is om het winkelcentrum event te kunnen laten plaatsvinden. Van kleinschalige promoties tot uitgebreide langdurige acties, maar altijd in afstemming met de betrokken partijen, zodat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.

Voorbeelden van events

Je kunt het zo gek niet bedenken en wij bij LOCO concepts krijgen het geregeld. De manieren van promotie zijn oneindig en de keus dus enorm. Zet het winkelgebied op de kaart met een bruisend feest of organiseer gratis weggeefacties. Ook de tijd van het jaar zorgt vaak voor leuke ideeën en mooie acties. Denk aan Sinterklaas of Kerst maar ook de seizoenen zijn leuk om te gebruiken bij events, uiteraard in combinatie met de uitverkoopdagen.

Wil jij een onvergetelijk promotioneel winkelcentrum event organiseren? Doe het dan met behulp van LOCO concepts! Wij zien ieder winkelcentrum event, zowel klein als groot, als een leuke uitdaging en wij zijn zeer bedreven in het organiseren en uitvoeren hiervan. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond