Gerealiseerd:

Stel je voor: je loopt op klaarlichte dag door een winkelgebied en kijkt naar de kleding die in de etalages hangt. Dan ineens komt er een gepimpte camper aanrijden. Een rode loper wordt uitgerold, er klinkt vrolijke muziek en daar verschijnen modellen die de winkelstraat als catwalk gebruiken. ‘Wat een mooie kleding,’ denk je. De modellen houden bordjes omhoog van de lokale ondernemers. Inmiddels staan er al flink veel mensen te kijken naar deze spontane modeshow. Hostesses lopen rond en delen lekkere happen en drankjes uit. Dat is een leuke verrassing!

Winkelgebied in de spotlight zetten?

Dit is nog maar een tipje van de sluier, want onze Pop Up Modeshow kan overal komen. We kunnen zelfs extra entertainment verzorgen. Denk aan een rijdende vleugel, accordeonist, goodiebags met het logo van het winkelgebied, een kindercocktailworkshop of een act van een BMX-er. Niets is ons te gek.

Project

Pop Up Modeshow

Locatie

Flexibel en overal inzetbaar

Loco

Een ultiem flexibele, goed zichtbare en verrassende manier voor lokale ondernemers om zichzelf te presenteren. De modellen kunnen niet alleen kleding showen, maar ook bijvoorbeeld tassen, hoeden, sieraden of kussens. .