Gerealiseerd:

Wij veranderden een leegstaand pand in een belangrijke winkelstraat in een sfeervolle publiekstrekker. Lokale ondernemers verzorgden het licht en geluid voor nog meer reuring en gezelligheid. In vier dagen tijd namen ruim duizend bezoekers een kijkje in ons kersthuis. Selfietime! Nieuwsgierige shoppers van alle leeftijden maakten de mooiste selfies in het winterse landschap. Natuurlijk deelden ze die graag als #kerstgroet op de sociale netwerken. De XXL ijsbeer en arreslee deden het perfect als decor.

Sfeervolle publiekstrekker inrichten?

Een kassabon ter waarde van minimaal €15, afkomstig die dag uit een winkel in de binnenstad, gaf toegang tot het X-mas Selfie Huis. Het bleef trouwens niet bij kiekjes maken. Er was een speurtocht en een routekaart, waarbij steeds een andere winkelstraat in het zonnetje werd gezet.

Project

X-mas Selfie Huis

Locatie

Leegstaande panden in de binnenstad

Loco

Of het nou heel snel moet of lekker uitbundig of beide, ons maak je niet loco. We speuren stad en land af voor de tofste kerstspullen en gaan alleen voor bijzonder! We doen er graag een schepje bovenop als het gaat om samenwerken met lokale ondernemers. Alles voor een optimale shopervaring.