Gerealiseerd

Een tweedaags kleurrijk festival voor bewoners met diverse culturele achtergronden. De lange gang bij Megastores leende zich uitstekend voor een evenement met zowel een food-component als een creatief onderdeel. We hebben niet zomaar concepten bedacht die aansluiten bij het traditioneel Indiase Holi, maar gingen voor een DJ tuktuk en poederfotografie. Net even anders, wel zo tof! Natuurlijk was er ook een Bollywooddans, kon het winkelend publiek lekker chai tea drinken of leren hoe je een sari drapeert. De creatieve invulling was niet alleen divers (van hoeden tot robots), maar ook duurzaam, dankzij de inzet van hergebruikte melkpakken. Op dit festival kwamen pak ‘m beet 20.000 winkelende feestvierders af.

Divers themafestival organiseren?

“Ik vond de samenwerking met LOCO Concepts super. Een fijne organisatie, die goed met je meedenkt. Ik hoop in de toekomst samen nog meer mooie projecten te realiseren” – Winkeleigenaar

Project

Holi moly wat een festival

Locatie

Megastores Den Haag

Loco

We trekken alles uit de kast om een evenement neer te zetten dat bezoekers – en ondernemers! – niet snel zullen vergeten.

https://www.youtube.com/watch?v=kfem07YDXgU