Skip to main content

Een kerst event om nooit meer te vergeten

Kerst is in aantocht en als je dit jaar met jouw winkel of met de hele winkelstraat eens iets anders wilt dan de gebruikelijk versiering, denk dan eens aan een kerst event. Kerst is de tijd van shoppen en veel boodschappen doen. Wat is er dan leuker om dat te doen in een winters decor. Zo kun je bijvoorbeeld, in de straat waar jij een winkel bezit, een leegstaand winkelpand laten inrichten als het huis van de Kerstman. Het team van LOCO concepts kan je daarbij helpen door het maken van een creatief plan op maat. Daarbij kijken we niet alleen naar het evenement op zich, maar nemen we gelijk de hele marketingstrategie van jouw bedrijf mee. Wij denken niet in standaard oplossingen, maar bedenken eigen onderwerpen én maken eigen ontwerpen waarbij we zorgen dat dit past bij het thema waar het over gaat; in dit geval is dat Kerst!

Hoe zorg jij voor kerstsfeer in jouw winkel of in jouw winkelstraat?

De meeste winkels zorgen in de tijd rondom Kerst voor een bepaalde kerstsfeer in hun winkel. Maar dat is bijna elk jaar hetzelfde. Wil jij er dit jaar uitspringen met jouw winkel of met de hele winkelstraat? Vraag dan eens wat LOCO concepts voor je of jullie kan betekenen. Het team heeft afgelopen jaren al meerdere keren een kerst event verzorgd dat zeer goed in de smaak viel bij het winkelend publiek. Zo heeft het team bijvoorbeeld een leeg pand in een winkelstraat omgetoverd tot een winters tafereel. Kinderen konden hier mooie kerststerren tekenen en zowel de volwassenen als de kinderen genoten van alle miniatuurdorpjes. Er was een stroopwafelkraam en ook de kerstkransjes ontbraken niet. In de kerstbomen hingen producten van de ondernemers uit de straat. Deze producten waren voorzien van een QR code zodat duidelijk was waar het product te koop was. Aan dit kerst event was ook een goed doel gekoppeld. Bezoekers die wat doneerden kregen bovendien een voucher cadeau die ze konden besteden in één van de mee-organiserende winkels.

Het huis van de Kerstman als kerst event

Kerst is de tijd van uitpakken. En dan bedoelen we niet alleen het uitpakken van cadeautjes. Nee, de meeste winkels toveren hun winkel om naar een waar kersttafereel. Maar daar gaat veel tijd in zitten en tijd is geld. Daarom kun je het team van LOCO concepts beter het kerst event voor je laten bedenken en uitvoeren. Het bedenken doen ze overigens wel in overleg en samen met jou. LOCO concepts is een gespecialiseerd evenementenbureau en kan de meest uiteenlopende evenementen organiseren voor winkels, winkelgebieden, winkelcentra en winkelstraten en daarmee voor winkelend publiek. Het maakt niet uit hoe klein of hoe groot je het event wilt hebben. De experts van LOCO concepts helpen je van begin tot eind. Van besneeuwde kerstbomen met twinkelende lampjes, aangeklede etalages tot sneeuw in de straat. Samen zorgen we er zo voor dat het een event wordt om nooit meer te vergeten.

Een kerst event als blikvanger voor het hele winkelcentrum

De kersttijd begint voor winkeliers al vroeg in november. Maar dan kun je voor het winkelend publiek, vooral voor de kleine kinderen, nog niet echt een kersttafereel klaarzetten. Richt dan eerst bijvoorbeeld een selfieplein in voor Sinterklaas, Piet en pepernoten. Wij, het team van LOCO concepts kunnen dat selfieplein voor jou of jullie zo maken dat, wanneer Sinterklaas is vertrokken, het selfieplein kan worden omgetoverd naar een waar kersttafereel. Met grote kerstbomen met veel lichtjes en een arrenslee voor de Kerstman. Met wat extra entertainment kun je het publiek lange tijd vermaken. Er kunnen communicatieborden van winkeliers worden geplaatst met bepaalde boodschappen. Het plein kan bijvoorbeeld worden bezocht door bezoekers die een kassabon kunnen tonen van één van de meedoende winkeliers. Die kassabon moet dan wel van die dag zijn. Maak er een loterij van met prijzen die worden geschonken door winkeliers die meedoen. Spaar alle kassabonnen op en laat de Kerstman dan, aan het eind van het jaar, één of meerdere kassabonnen uit alle opgespaarde bonnen trekken. Hoe meer kassabonnen worden ingeleverd door iemand, hoe meer kans er is op een leuke prijs. Zo weet je zeker dat de bezoekers nog eens terugkomen.

LOCO concepts is meer dan een gewoon evenementenbureau

Als je het kerst event laat uitvoeren door LOCO concepts zullen de mensen dit niet gauw vergeten, bovendien heb je er zelf geen omkijken naar. Al jaren worden door LOCO concepts evenementen uitgevoerd voor voornamelijk winkels, winkelstraten, winkelcentra of hele winkelgebieden. LOCO concepts werkt dan ook al jaren samen met besturen, winkeliersverenigingen en weet als geen ander wat het winkelend publiek interesseert.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een kerst event plannen? Wees er op tijd bij en neem, geheel vrijblijvend, contact op met LOCO concepts. Naast het meedenken nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. Twijfel je nog of wil je meer weten? Kijk dan eens op de website naar de vele (kerst) events die wij inmiddels hebben mogen verzorgen.

Meer willen weten? Neem contact met ons via onderstaand formulier.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond