Skip to main content

Een evenementen organisatie bureau is een bureau of bedrijf dat zich bezighoudt met het organiseren van bedrijfs- of publieksevenementen. Door een evenementen organisatiebureau in te schakelen is iedereen in staat om een evenement te organiseren. Ook al heb jij als bedrijf mensen in dienst die dat evenement wel willen organiseren, het uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau gaat sneller en is vaak goedkoper. Zij beschikken over de ervaring én connecties zodat de organisatie vlekkeloos verloopt. Zij nemen al het werk, dat komt kijken bij het organiseren van een evenement, van je over. Je kunt hierbij denken aan:

  • Het entertainment regelen
  • De catering verzorgen
  • De locatie vastleggen
  • Het locatie terrein inrichten

Wat is LOCO concepts?

In de meeste gevallen werken evenementenorganisatiebureaus voor bedrijven of particulieren. Het unieke van LOCO concepts is dat zij al jaren een organisatie evenementenbureau runnen dat evenementen organiseert en regisseert voor winkels, winkelcentra en winkelgebieden. Dan gaat het om het organiseren van kleinschalige promoties in bijvoorbeeld een winkel of winkelcentrum. Maar ook high-end brand events kunnen worden georganiseerd. Een brand event is een evenement dat laat zien waarvoor een bepaald merk staat. Bij een high-end brand event wordt gezorgd dat de zintuigen van bezoekers, meestal winkelend publiek, zoveel mogelijk worden geprikkeld.

De evenementen die LOCO concepts als evenementen organisatie bureau organiseert zijn geen standaard oplossing, maar maatwerk en bovenal maatwerk voor elk budget. LOCO concepts werkt al jaren samen met winkeliersverenigingen, besturen en vastgoedbeheerders waardoor er inmiddels een grote expertise is opgebouwd voor het organiseren van deze evenementen. Bovendien weten ze, door jarenlange ervaring, precies welke events ze het beste kunnen organiseren voor welke doelstelling, doelgroep of locatie. Inmiddels weten ze precies met welke bedrijven en organisaties het beste kan worden samengewerkt. LOCO concepts gaat voor kwaliteit en creativiteit waarbij gebruik wordt gemaakt van alle ervaring die in de loop van de jaren is opgebouwd. Of het nu gaat om een kleinschalige promotie van een product of om het opzetten van een high-end brandevent, het evenementen organisatie bureau kan het hele evenement voor u organiseren van planning tot en met de evaluatie.

Wat doet LOCO concepts nog meer?

Zoals gezegd is LOCO concepts een gespecialiseerd evenementen organisatie bureau voor retail (winkels) en winkelgebieden en winkelstraten. Hierbij wordt elk evenement op maat gemaakt. Maar naast het organiseren van die evenementen zijn ze ook gespecialiseerd in de marketingstrategie van ondernemingen. Dat gebeurd via LOCO socials waarbij ze jouw bedrijf (winkel) in de schijnwerpers zetten. Dat betekent dat ze je helpen met uitzoeken hoe je bestaande klanten iets extra’s kunt bieden, maar ook hoe je nieuwe klanten kunt aantrekken. Zo vang je twee vliegen in één klap. Met het inschakelen van LOCO concepts kunnen evenementen, klein of groot, voor je winkel, winkelstraat of winkelcentrum worden georganiseerd. Daarnaast kan LOCO socials met behulp van social media, marketing en branding alles inzetten om dit evenement te promoten en bovendien jouw bedrijf, winkel, winkelstraat of winkelcentrum meer bekendheid te geven.

Wat is branding en hoe kunnen wij dat voor jou verbeteren?

Branding ofwel ‘brand’ staat eigenlijk voor de uitstraling van een merk of het gevoel dat een bepaald merk oproept als men dat te zien krijgt. Branding is dus belangrijk vanwege de indruk die het maakt op het publiek, de consument. Met de juiste branding maak je als bedrijf indruk en weten klanten wat ze kunnen verwachten van jouw bedrijf. Met de juiste branding onderscheid je je ook van de concurrentie. Dat is dan ook de reden dat branding verder gaat dan alleen een ‘pakkende’ naam bedenken voor je bedrijf, dienst of product. Naast die pakkende naam moet ook een herkenbaar logo staan dat het karakter van jouw dienst of product weergeeft en daarmee een specifieke doelgroep aanspreekt. Zoals al eerder gezegd gaat LOCO concepts voor kwaliteit en creativiteit en dat is precies waar LOCO socials zich bij aansluit. Zij zorgen, ook op een geheel eigen manier, dat de branding van jouw bedrijf zo wordt aangepast dat iedereen binnen de kortst mogelijke tijd weet wat jij aanbiedt en voor welke doelgroep .

Over LOCO concepts

LOCO concepts werkt snel, is betrouwbaar en volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in de retailbranche. Dat komt omdat het personeel weet wat er komt kijken bij het runnen van een winkel. Zij weten wat ervoor nodig is om te zorgen dat consumenten terugkomen. Het team werkt inmiddels al jaren samen met het team van Sloterplas Marketing onder de naam LOCO socials. Zo wordt de jarenlange ervaring van het organiseren van evenementen voor retail en winkelgebieden aangevuld met de jarenlange ervaring van het marketingbureau. Naast experts in het organiseren van evenementen vind je hier ook experts in marketing, branding en het aanpassen of bouwen van websites. Daarmee heeft LOCO concepts alles in huis om een evenement te organiseren, van begin tot eind, inclusief de promotie. Dus wil je als bedrijf beter zichtbaar zijn, je huisstijl aanpassen of zorgen dat jouw verhaal beter past bij je doelgroep? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond