Skip to main content

De meeste winkeliersverenigingen kennen het belang van goede promotionele evenementen in een winkelcentrum wel. Zeker in deze tijd nu het vanwege de corona crisis afgeraden werd om naar het winkelcentrum te komen en het online shoppen terrein won. Het is van groot belang dat mensen de positieve gevolgen van het fysiek winkelen weer ervaren. Het uitstapje, de sociale contacten, de gezelligheid, allemaal eigenschappen die je bij het online winkelen niet ervaart, maar die wel zeer belangrijk zijn voor het welzijn van iedereen. De winkeliers hebben het zwaar gehad de afgelopen maanden, ze zitten te smachten op meer winkelend publiek om te kunnen overleven. Het is daarom nu de perfecte tijd om een leuke winkelcentrum actie op te zetten om zowel de winkeliers als het winkelend publiek een steuntje in de rug te geven.

LOCO concepts heeft ervaring met het organiseren van evenementen en winkelcentrum acties in winkelcentra. Het verhoogt de sfeer en zorgt voor extra publiek. Wil je graag de hulp van LOCO concepts inzetten voor jouw winkelcentrum acties? Vul dan onderstaand contactformulier in om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Waarom zijn acties zo belangrijk?

Steeds meer winkelend publiek blijft thuis. Zij vinden het eenvoudiger om thuis iets te bestellen of zien het gewoon niet zitten om de deur uit te gaan. Is er iets georganiseerd of doe je een speciale actie in het winkelcentrum? Dan geeft dit vele mensen toch een reden om de deur uit te gaan en naar het winkelcentrum te komen. Natuurlijk moeten de winkelcentrum acties goed voorbereid en uitgevoerd worden om het beste resultaat te bereiken. LOCO concepts helpt winkelcentra met onvergetelijke acties. Iets dat zowel het publiek als de winkeliers niet vergeten. Alle winkelcentrum acties zijn gericht op het trekken van meer winkelend publiek en dus met als uiteindelijke doel een omzetverhoging voor de winkeliers. Het persoonlijke contact met klanten is onmisbaar voor een succesvolle winkel en drukbezocht winkelcentrum. Iets dat je samen met de hulp van LOCO concepts opbouwt voor een betaalbare prijs.

De waarde van het meten van succes

Wil je weten welk effect jouw georganiseerde winkelcentrum actie gehad heeft? Dan is het meten van succes een belangrijke doelstelling. Om erachter te komen of een actie gewerkt heeft kun je de bezoekers van het winkelcentrum vragen om bijvoorbeeld een e-mail adres te noteren. LOCO concepts kan je ook andere meetmogelijkheden voordragen. Dankzij dit soort metingen die bijna bij ieder event dat LOCO concepts organiseert afgenomen worden, weten wij precies welke acties het meeste resultaat opleveren. Besluit je vaker winkelcentrum acties te gaan houden? Dan is dit direct goed vergelijkingsmateriaal voor de volgende activiteiten. Op basis van deze uitkomst beslis je op welke manier de volgende winkelcentrum actie wordt ingezet.

Acties met een bewezen effect

Bij het organiseren van winkelcentrum acties is het uiteraard belangrijk dat er voldoende effect is, anders heeft het absoluut geen zin. Door met bewezen concepten te werken, verhoog je de kans dat het werkt. LOCO concepts heeft al vele winkelcentrum acties georganiseerd en begrijpt het verschil tussen winacties, kortingen in het gehele winkelcentrum of evenementen in de hal. Wij begrijpen hoe je dit aanpakt en op welk effect je kunt rekenen.

Wil jij onvergetelijke winkelcentrum acties organiseren? Doe het dan met behulp van LOCO concepts! Wij zien iedere winkelcentrum actie, zowel klein als groot, als een leuke uitdaging en wij zijn zeer bedreven in het organiseren en uitvoeren hiervan. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Hoe werkt LOCO concepts?

Alle winkelcentrum acties dienen een gedegen voorbereiding te krijgen om uiteindelijk het beste resultaat te bereiken. Daarom start LOCO concepts altijd met een brainstormsessie. Wij brengen als full service evenementenbureau de verschillende partijen die betrokken zijn bij de winkelcentrum acties samen. Denk hierbij aan de winkeliers en de eigenaar van het winkelcentrum. We staan open voor meningen, wensen en gedachten rondom het organiseren van de activiteiten in het winkelcentrum. Door samen over de verschillende mogelijkheden na te denken, is het eenvoudiger om een keuze te maken. Aan de hand van deze informatie gaan we aan de slag om de perfecte winkelcentrum acties op te zetten.

Hoe organiseert LOCO concepts een actie?

Dankzij onze uitgebreide ervaring met acties in winkelcentrums weten we goed wat werkt en wat niet werkt. Ook hebben we ons eigen netwerk met leveranciers die staan te popelen om ons te helpen bij de uitvoering van de winkelcentrum acties. Hierdoor is het eenvoudiger om het geheel tot een succes te maken. Het moet namelijk wel allemaal kloppen. Het moment waarop een actie is ingezet, op welke manier het gepromoot wordt of wat voor extra’s je weggeeft. Al dit soort dingen moeten een duidelijke meerwaarde hebben voor de winkels en de winkeliers in het winkelcentrum. Door een actie tot in de puntjes uit te denken, is de kans vele malen groter dat het een geweldig succes wordt.

Wil jij onvergetelijke winkelcentrum acties organiseren? Doe het dan met behulp van LOCO concepts! Wij zien iedere winkelcentrum actie, zowel klein als groot, als een leuke uitdaging en wij zijn zeer bedreven in het organiseren en uitvoeren hiervan. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond