Skip to main content

Het opstarten van een nieuw bedrijf of een nieuwe vestiging is niet zomaar iets. Je bent er waarschijnlijk al een hele poos mee bezig. Eindelijk is het zover! De deuren van jouw nieuwe winkel of onderneming kunnen letterlijk of figuurlijk open. Het openen van jouw bedrijf mag een te gek feestje worden. Niet alleen om te vieren dat je bedrijf kan starten maar ook direct om klanten te werven en jezelf zo op de kaart te zetten en naamsbekendheid te creëren.

Een uitstekende organisatie gewenst

Een bedrijfsopening vergeet je als eigenaar nooit meer, de kunst is dat jouw potentiële klanten die je bedrijfsopening bezoeken dat ook niet meer doen. Om een onvergetelijk feest neer te zitten zijn er een hoop belangrijke voorbereidingen te doen. De bedrijfsopening moet soepel verlopen, leuk en bovenal interessant zijn. Ook de promotie van jouw bedrijfsopening is van groot belang. Iedereen moet weten dat jouw onderneming zijn deuren gaat openen en dat dit een belangrijk en feestelijk moment is.

Tegen ieder budget maakt LOCO concepts er een onvergetelijke bedrijfsopening van. Is jouw nieuwe bedrijf of de nieuwe vestiging gevestigd in Haarlem of omgeving? Dan staan wij te popelen om je te helpen bij de organisatie en de uitvoering van jouw bedrijfsopening. Wil je weten wat wij allemaal kunnen organiseren voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Een gedegen plan

Zomaar een feestje organiseren is voor een privé gelegenheid perfect. Bij het organiseren van een bedrijfsopening komt echter wat meer kijken wanneer je ook achteraf daadwerkelijk resultaat wilt zien. Denk eerst eens na over jouw doelgroep, welke activiteiten op jouw bedrijfsopening trekken de juiste mensen? Natuurlijk is het feest omdat je eindelijk kan starten met je bedrijf maar om welke reden organiseer je nog meer een bedrijfsopening? Wil je naamsbekendheid creëren, nieuwe klanten werven of jouw producten promoten? Is het daarbij de bedoeling dat jouw toekomstige klantenkring aanwezig is? Vier je een bedrijfsopening in besloten gezelschap of wil je het voor iedereen uit de buurt en de verre omgeving organiseren? LOCO concepts heeft ervaring met het organiseren van kleine tot zeer grote bedrijfsopeningen en denkt graag met je mee.

Bedrijfsopening voorbereiden

Bij het voorbereiden van een bedrijfsopening, vinden wij het belangrijk om ons gezamenlijk in een evenement te verdiepen. Welk soort mensen trek je aan? Welke bedrijven zitten er om je heen? En welke grootte wil je dat het evenement aanneemt? Op basis daarvan bespreken we de mogelijkheden. Zoals je begrijpt is niet één bedrijf of onderneming hetzelfde. Wat voor het ene bedrijf een perfecte stunt is, kan voor een andere onderneming helemaal niet werken. LOCO concepts ontwikkeld daarom steeds weer een nieuw plan op maat. Voorafgaand aan dit plan is het dus noodzaak dat we ons verdiepen in jouw werkzaamheden en we luisteren naar jouw wensen.

Wil jij een onvergetelijke bedrijfsopening organiseren? Dan staan wij te popelen om je te helpen bij de organisatie en de uitvoering van jouw unieke bedrijfsopening. Wil je weten wat wij allemaal kunnen organiseren voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Bedrijfsopening organiseren met LOCO concepts

Als het plan op papier staat en de overeenkomst is bereikt, gaan wij vol enthousiasme aan de slag met de uitvoering ervan. Zo maken wij van ieder evenement een groot succes! Dankzij ons brede netwerk aan leveranciers is het mogelijk om snel te schakelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt, hierdoor is het mogelijk om van elke bedrijfsopening ongeacht het budget een succes te maken. Wanneer jij het belangrijk vindt dat jouw bedrijfsopening tot in de puntjes wordt neergezet en uitgevoerd, dan ben je bij LOCO concepts aan het juiste adres. Wij weten dat het succes valt of staat bij de uitvoering. Het idee kan nog zo goed zijn, bij een matige uitvoering kun je daar niets mee. Dit is een belangrijke reden waarom veel ondernemers een bedrijfsopening uitbesteden. Laat je de organisatie en/of uitvoering van jouw bedrijfsopening over aan LOCO concepts, dan weet je dat het goedkomt.

Een bedrijfsopening biedt unieke kansen

Door een bedrijfsopening op de juiste manier in te zetten, combineer je een feestje met ultieme PR-mogelijkheden. Ook kun je tijdens een bedrijfsopening exclusieve aanbiedingen doen, speciale kortingscodes weggeven of bezoekers vragen om contactgegevens achter te laten. Zo kun je hen op een later moment nogmaals bereiken. De mogelijkheden voor promotiedoeleinden zijn zeer uitgebreid, LOCO concepts weet hier alles van en heeft zeer leuke en goed werkende ideeën. Ook in dit geval geldt dat sommige acties juist zeer geschikt zijn voor de doelgroep die jij wilt benaderen terwijl anderen de plank volkomen mis slaan. Wij denken graag met je mee en kunnen met onze uitgebreide kennis altijd een perfect werkende promotie actie opzetten tijdens jouw bedrijfsopening.

Wil jij een onvergetelijke bedrijfsopening organiseren en daarbij direct de ultieme promotie stunts uithalen? Dan staan wij te popelen om je te helpen bij de organisatie en de uitvoering van jouw unieke bedrijfsopening. Wil je weten wat wij allemaal kunnen organiseren voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond