Skip to main content

Kerstmarkt organiseren? LOCO Concepts organiseert een onvergetelijke kerstmarkt

Kerstmarkt organiseren? Met LOCO Concepts wordt jouw kerstmarkt onvergetelijk! Kerstmarkten staan bekend om hun gezellige sfeer, lekkere hapjes en drankjes en tal van activiteiten voor jong en oud. Bij de organisatie komt heel wat tijd kijken. Gelukkig kan LOCO Concepts je geheel ontzorgen en de organisatie van jouw kerstmarkt op zich nemen. Onze specialisatie is het bedenken van activaties voor winkelgebieden. Ook met jouw winkelgebied, winkelstraat of grotere winkelcentrum gaan onze experts graag aan de slag!

Kerstmarkt organiseren: altijd maatwerk

Jouw kerstmarkt wordt door ons geheel op maat georganiseerd. Dit begint met samen brainstormen, waarbij al jouw ideeën besproken worden. Waar de kerstmarkt plaatsvindt, wat de aankleding wordt, enzovoort. Aan de hand van al deze ideeën gaat ons creatieve team voor je aan de slag met het maken van een plan. Dit plan wordt met jou en alle andere betrokkenen overlegd. Is het plan akkoord? Dan beginnen we met de organisatie van jouw kerstmarkt.

De leukste kerstmarkten

LOCO Concepts organiseert de leukste kerstmarkten. Hierbij zorgen we ervoor dat jouw locatie vol staat met gezellige kerstkraampjes. Ons team kan diverse thema’s per kraampje verzorgen, die we samen met jou afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan food, wijn, wellness, enzovoort. Ieder kraampje is geheel aangekleed in kerstthema en biedt geschenken die passen bij het thema. De kerstmarkt kan ook nog eens aangevuld worden met een kerstman. Of wat dacht je van een photobooth voor het maken van de leukste kerstfoto’s of een tekenaar die live tekeningen maakt van de sfeer? Wij denken graag met je mee en stemmen graag samen met jou het volledige programma af.

Promotie van de kerstmarkt

Wij kunnen ook de promotie van jouw kerstmarkt verzorgen. Dit doen we met de hulp van LOCO Socials, onze experts in social media. Zij zorgen ervoor dat jouw kerstmarkt online bekendheid krijgt en ook het winkelcentrum of de winkelstraat waar je het event in organiseert bekend wordt. Grote kans dat er nog meer publiek op de kerstmarkt afkomt en het een geslaagd event wordt!

Over LOCO concepts

LOCO Concepts is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van events voor winkelgebieden. Daar onderscheiden wij ons mee. Omdat we over jarenlange ervaring beschikken, weten we precies waar het winkelpubliek naar op zoek is. We bedenken aansluitende activaties die impact hebben. Hierbij werken we met diverse partners samen, zoals besturen, winkeliersverenigingen en vastgoedbeheerders. Door die samenwerkingen hebben we al snel inzicht over de mogelijkheden voor je event.

Onze sterke punten

Zet je LOCO concepts voor jouw kerstmarkt in, dan kun je altijd rekenen op een strakke organisatie. Wij staan bekend om de volgende punten:

  • Wij denken out of the box en gaan verder dan de standaardoplossingen;
  • Gespecialiseerd in events voor winkelgebieden;
  • Maatwerk;
  • Ons team denkt met je mee en neemt je zoveel mogelijk uit handen;
  • Evenementen voor elk budget;

Kerstmarkt organiseren? Neem contact met ons op

Een kerstmarkt organiseren? Neem dan direct contact op met LOCO concepts voor meer informatie. Wij denken graag met je mee en kunnen je wanneer gewenst geheel ontzorgen. Zo kun jij je op andere zaken richten. Heb je nog vragen over onze events of wil je advies? Ook dan helpen wij je graag verder! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 023 – 532 2962 of een e-mail sturen naar info@loco-concepts.nl. Het is ook mogelijk ons online contactformulier in te vullen. Je krijgt dan spoedig een antwoord terug. Twijfel je nog of je ons wilt inschakelen? Bekijk dan ook eens de events die wij al georganiseerd hebben. Wij hebben tal van events voor diverse organisaties mogen bedenken. Laat ook jouw kerstmarkt organiseren door LOCO concepts en ga voor het creatiefste concept!

Meer willen weten over een kerstmarkt organiseren? Neem contact met ons op.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond