Skip to main content

Jaarmarkt organiseren? LOCO Concepts zorgt voor een strakke organisatie

Jaarmarkt organiseren? Kies voor LOCO Concepts. Er is niets leukers dan het organiseren van een jaarmarkt. Echter kost het best wat tijd. Tijd die je misschien tekort komt, omdat je vooral met andere dingen binnen jouw bedrijf bezig bent. Gelukkig kan LOCO Concepts de organisatie van jouw jaarmarkt geheel uit handen nemen. Zo kun je je volledig op jouw core-business focussen. Wij zijn gespecialiseerd in activaties voor winkelgebieden en bedenken toffe concepten. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Lees snel verder voor meer informatie of maak meteen een afspraak met ons team!

Jaarmarkt organiseren: het belang van een goede organisatie

Ga je een jaarmarkt organiseren, dan valt en staat alles met de organisatie. Deze moet zo goed mogelijk zijn. Maar wat is goed? Er moeten duidelijke, haalbare doelstellingen zijn en je moet het perfecte team van organisatoren hebben. Binnen dit team moeten er goede afspraken worden gemaakt. Ook moet worden onderzocht waar het publiek naar op zoek is en of er een speciaal thema aan de jaarmarkt verbonden moet worden. Is dit allemaal duidelijk, dan kan er worden gezocht naar het juiste winkelgebied. Ook dat kan een lastige opgave zijn, want welk winkelgebied past het beste bij jouw jaarmarkt?

Maatwerk

Een jaarmarkt organiseren is bij ons altijd maatwerk. Eerst gaan we samen brainstormen. Hierbij komen al jouw ideeën aan bod, van de uitvoering tot aan de locatie. Onze creatieve breinen gaan vervolgens aan de slag met het maken van een goed plan. Dit plan overleggen we altijd met jou en alle andere betrokkenen. Is het plan akkoord? Dan wordt er een start gemaakt met jouw project.

Promotie

Als we de jaarmarkt gaan organiseren, beginnen we met de promotie hiervan. Zonder promotie geen publiek. Hierbij maken onze specialisten gebruik van LOCO Socials. Onze experts in social media zorgen ervoor dat niet alleen jouw jaarmarkt bekendheid krijgt, maar ook het winkelcentrum of de winkelstraat waarin je deze organiseert. Zo komt er nog meer publiek naar jouw jaarmarkt, waardoor de kans groter is op een geslaagd event.

Over LOCO Concepts

LOCO Concepts is een evenementenbureau. Een bijzonder evenementenbureau. Wij bedenken creatieve concepten voor evenementen die gehouden worden in winkels, winkelstraten en grote winkelcentra. Wij onderscheiden ons door onze specialisatie in winkelgebieden. Doordat wij jarenlange ervaring hebben, weten we precies wat het winkelend publiek zoekt en kunnen we aansluitende activaties bedenken. Wij werken hierbij niet alleen, maar met verschillende partners. Denk aan winkeliersverenigingen, vastgoedbeheerders en besturen. Zo weten we vaak al snel wat wel en niet mogelijk is.

Ontdek onze voordelen

Kies je voor LOCO concepts, dan staan je bij ons vele voordelen te wachten. Zo kun je bij ons rekenen op de volgende punten:

  • Gespecialiseerd in events voor winkelgebieden;
  • Maatwerk;
  • Wij denken met je mee en nemen je zoveel mogelijk uit handen;
  • Ons team denkt out of the box en gaat verder dan de standaardoplossingen;
  • Evenementen voor elk budget;

Jaarmarkt organiseren? Neem nu contact op

De organisatie van jouw jaarmarkt uit handen geven? Neem dan vrijblijvend contact op met LOCO concepts. Ons team denkt graag met je mee en kan je zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Heb je nog vragen of wil je advies? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar! Je kunt ons bereiken via 023 – 532 2962 of een e-mail sturen naar info@loco-concepts.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Je krijgt dan snel een bericht terug. Weet je nog niet zeker of je ons wilt inzetten? Bekijk dan eens de vele events die wij al hebben mogen organiseren. Denk aan het Shopping Weekend Zaandam, Kleurrijk Haarlem en Brick Kids. LOCO Concepts helpt je graag jouw jaarmarkt organiseren!

Meer willen weten over een jaarmarkt organiseren? Neem contact met ons op.

LOCO Concepts is trotse sponsor van

Koninklijke Nederlandse Zwembond